Ectena

Jatkuva sammas

Kysymys

Minulla on sammas ja mitä teen, en voi näyttää päästä eroon. Äitini kertoo minulle on syntynyt sen suuhuni ja oli jopa sitä joskus kun olin lapsi.

Olen nyt 20 ja se on ollut yhtäjaksoisesti vuoden ajan. Ainoa kerta huomaa sitä vähemmän on, kun minulla on minun aikana. Se on hyvin ahdistavaa.

Olen käynyt enemmän kuin yksi lääkäri, enemmän kuin kerran ja ne kaikki määrätä voiteet. Kävin myös nähdä gynekologi. Hän otti lukuisia testejä, löytyy hiiva, antoi minulle suun kautta otettavissa ja taas kerma - mitään vaikutusta.

Olen myös yrittänyt muuttaa minun ruokavalio, leikkaamiseen sokereita, keinotekoisia värejä, ottaen acidophilus kapselit ja leikkaamiseen hiiva. Ajattelin ehkä se oli minun hormoneja joten aloin ottaa ehkäisypillereitä kaksi viikkoa sitten. Odotan yhä paranevan.

Olin laittaa antibiootteja hoitoon akne noin kahdeksan kuukautta. Sitten selvisi tämä voisi pahentaa sitä, mutta minulla oli se samalla tavalla ennen kuin otin ne. Oma viimeisenä keinona sovelsi maustamatonta jogurttia suoraan joka yö.

Olen ollut säännöllinen kumppani viime vuonna ja ajattelin ehkä se oli pahenemassa, koska seksuaalinen aktiivisuus - Seksi oli kipeä, ja joskus niin paljon minun täytyi lopettaa. Minulla ei ole ollut seksiä kuukausiin nyt vaikka ja se ei ole parempi.

Teen kaikki oikeat asiat, ei vaahtokylpy, ei-saippualla, puuvilla housut, jotka kaikki tekevät mitään eroa! Itse näen vain se pahenee. En ole vain kutiava, se on erittäin kipeä ja joskus turvonnut. Saan myös raskas vastuuvapauden ja se haisee.

Mikä hämmentää minua enemmän on saan leikkaukset vain alle minun emättimen sisäänkäynti. Mitä voin tehdä?

Se on todella saada minut alas nyt ja vaikuttaa elämääni. Jos gynekologi on löytänyt muuta kuin sammas, en ymmärrä miksi hoidot eivät auta.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

Et sano mitään saada kumppanisi käsitelty. Jos näin ei tehdä, ennen kaikkea, hän pitää reinfecting teitä.

Pill ei suoraan sanottuna ole hyvä idea sammas sairastuneille, koska se tekee sinusta enemmän vastuussa saada se.

Lisäksi sinun täytyy saada virtsa testattu sokeria - koska aavistamaton diabetes voi tehdä naisista erittäin todennäköisesti sammas.

Lopuksi, mielestäni sinun pitäisi mennä genitourinaarinen lääketiede (GUM) klinikalle, jossa he voivat antaa sinulle kattavamman neuvoja ja tarkista teitä muita mahdollisia syitä tähän ongelmaan.

Christine lisää:

Ehdottomasti asia kumppanisi on jotain ei jokainen tietää. Mutta asiantuntijat kertovat meille, että kun sammas kärsijä on suhde, molempien osapuolten tulee hoitaa.

Jos kumppani ei ole, et todennäköisesti saada hyvä tulos.

Paikalliseen genito virtsateiden klinikka on erittäin liimataan ylös sammas, ja sinun pitäisi pystyä saada nähdä jonkun muutaman päivän.

Jos et tiedä, missä paikallinen klinikka on soittamalla lähimmälle suuri sairaala ja kysyä heiltä.