Ectena

Haluan olla minun rinnat suurennetaan

Kysymys

Jo pitkään olen ollut vakavasti harkitsee ottaa rintaimplantit. Tämä saattaa kuulostaa naurettavalta alkaen 18-vuotias, mutta kun sanon olen tasainen kuin pannukakku, minä todella tarkoitan sitä.

Olen luonnollisesti laiha, ja vaikka syön valtavia määriä ruokaa, en koskaan laittaa mitään painoa, mikä tarkoittaa minulla ei ole rintoja myöskään.

Vihaan mitä ajattelen, ja samalla ymmärrän, että ottaa plastiikkakirurgiaa ei ratkaise kaikkia minun ongelmia, se lisäisi minun luottamusta suuresti.

Haluan löytää pätevä kosmeettinen kirurgi, ja ihmettelin, onko sinulla voisi auttaa minua tässä.

Aloitin aikoja hyvin myöhään, kuusitoista - tämä tarkoittaa, että rintani voisivat kasvaa vielä? Tai olenko jumissa etsivät tällä tavalla, ellei minulla plastiikkakirurgiaa?

Vastata

Ymmärrän ongelmat varsin hyvin, ja vaikka kauneusleikkaus tarjota rintaimplantit iässä 18 on epätavallinen, se ei todellakaan ole ennenkuulumatonta.

Muodon ja koon rinnat määräytyy geenien, jonka hormonistimulaatioon murrosiässä ja rakentaa.

Keinotekoinen hormonien kuten pilleri vaikuttaa myös niiden kokoa, ja sillä on huomattava rasvakudokseen normaalin rinnat, niistä voi tulla suurempi tai pienempi, kun paino on saanut tai menettänyt.

Se voi olla, että sinulla oli viivästynyt murrosikä, mutta silti kaksi vuotta sen hormonit pitäisi nyt olla normaali.

Jos kaikki muu seksuaalinen ominaisuuksia kuten kainalo ja häpykarvat ovat kehittäneet, on epätodennäköistä, että rinnat kasvavat kokoa entisestään ellet lihoa.

Yleisesti ottaen kauneusleikkaus vältetään teini, mutta sanot vihaat miten asiaa ja että sinulta puuttuu sosiaalinen luottamus.

Nämä voivat olla painavia syitä, miksi leikkausta voidaan harkita teidän tapauksessa.

Rintaimplantit voi olla valtava psykologinen vaikutus naisiin, jotka tuntevat itsensä riittämättömiksi joko sängyssä, rannalla tai jopa vaatekauppoja "pukuhuoneet.

Rintojen suurentaminen on muodikasta ja implantit, toisin kuin joidenkin ihmisten uskomuksia, ovat turvallisia.

Sinun täytyy tietää mahdolliset sudenkuopat ja mitä toimintaan liittyy.

Minun neuvoni olisi nähdä GP on hyvin tutkineet ja varmista, että ei ole hormonaalista syytä ongelma, joka voidaan helposti hoitaa.

Toiseksi haluaisin pyytää kutsua hyvämaineinen kosmeettinen kirurgi paikallisesti.

Tämän jälkeen yhteyttä joko European Association of Cosmetic kirurgien (BACS) tai European Association of Aesthetic Plastic kirurgien (BAAPS).

Kun viitataan kirurgi, varmista, että olet täysin neuvoi, että ne perusteellisesti kokenut tämän leikkauksen ja puhua useita heidän aikaisemmista potilaista.

Lisää kysymyksiä kysyt, sitä parempi.