Ectena

Kiveskipu - herkkä asia

Käyttöönotto

Mutta kivekset ovat myös herkkiä, että miehet usein vaikea puhua niistä.

Miehet ovat tunnetusti herkkiä kivekset. Hehän ovat herkkiä rakenteita.

Mutta epämukavuutta ja kipua kiveksissä aiheuttaa suhteettoman suurta huolta miehet, jotka ylittävät niiden haavoittuvuus ja yhdessä miehisyys ja miehekkyys, minkä vuoksi ne ovat edelleen viitataan usein jopa heidän "sukukalleudet".

Joten kun joku puhuu mies potkittiin "missä se sattuu eniten", tiedämme, mitä he puhuvat.

Kivekset, ne herkkä tehtaita spermatazoa ja testosteronin, sijaitsevat ulkoisesti kehon syystä.

Se on niin, että optimaalinen lämpötila siittiöiden tuotantoa 2 ° F pienempi kuin muualla kehossa voi voittaa, että valitettavasti tekee niistä alttiimpia vahinkoa.

Mutta kivekset ovat myös herkkiä, että miehet usein vaikea puhua niistä.

Kaikki poikkeavuus tällä alalla on monelle, lähde hämmennystä ja coyness tuloksena kyvyttömyys tehdä lääkärikäyntejä, vastahakoinen keskustelemaan asiasta ystävien, yhteistyökumppaneiden tai sukulaisia, ja mahdollisesti hengenvaarallisia viivästyminen diagnosointiin ja hoitoon enemmän vakavia ongelmia.

Viime pyyhkäissyt korkean profiilin tiedotuskampanjoita on nostanut esiin kivessyöpä, joka perustuu siihen, että se on yleisin syöpä vaikuttaa nuorten miesten 15-35 ikäryhmässä.

Se, että tämä syöpä on suhteellisen harvinaista ja on onnistunut hoito oli 99 prosenttia, jos se on kiinni varhain näyttää jäänyt heiltä.

Vielä tärkeämpää on, niin on se, että kivesten kipu itsessään on hyvin harvinaista merkki syövän. Se on kivuton pala kives, joka on enemmän viittaavia kasvain.

Joten, ironista kyllä, läsnäolo kipua, sietämätöntä vaikka se voi olla, on tietyllä tavalla hyvin myönteinen merkki.

Miehet voi olla palloja, mutta naisilla on aivot

Kokonaisuutena naiset ovat paremmin selvillä anatomia ja miten keho toimii. Jos vain miehet maksoivat niin paljon huomiota huolehtimaan itsestään ja lääketieteellisen seulontatutkimuksista kuin naiset tekivät.

Naiset ymmärtävät, että miehen kivekset ovat aivan yhtä herkkä kuin tarjouksen rinnat voivat olla ennen ajan ja he myös tietävät, (koska heillä on ollut enemmän mahdollisuuksia verrattuna), että miesten kivekset ovat usein epäsymmetriset yksi isompi kuin muut, roikkuva suurempi tai pienempi kuin muut, ja ajoittain makaa enemmän horisontaalista kuin pystysuunnassa kivespussin.

Naiset tietävät myös, että on olemassa kaksi perustehtävää suorittaa kivekset ensinnäkin, että mieshormoni tuotannon (joka löytää tiensä suoraan verenkiertoon), ja toisaalta, että siittiöiden tuotannon (joka löytää tiensä kautta hieno järjestelmä putkia kumpaankin päähän kives, nimeltään lisäkives, osaksi Siemenjohdin, putki, joka kuljettaa siittiöiden ulkopuolella).

Itse asiassa naisen esimies tietoa sisällön miehen kivespussin on usein tiedossa säästää ihmisten elämää.

Hyvin usein, mies osallistuu lääkärin yksinkertaisesti siksi hänen naispuolinen kumppani on huomannut uuden ja epänormaali turvotus kives, että muuten hän ei ehkä ole vaivautunut.

Tärkeintä on, että kipua tai epämukavuutta kives on epänormaali ja vaikka monet kyhmyjä, jotka voi tuntua ovat hyvänlaatuisia, se on aina tärkeää saada niitä tarkistaa lääkäri, varsinkin jos ne ovat kivuttomia.

Yleisiä syitä kiveskipu

On olemassa monia mahdollisia syitä kiveskipu, joista jotkut ovat yleisempiä ja jotkut vakavampia kuin toiset. On kahdeksan päätyyppiä, että kaikki miehet pitäisi tietää jotain.

1.. Suora vammoja

Suora iskuja kivespussin saatan tuttu kuvottavaa särkyä, joka on tyypillistä kunnossa.

Jokainen, joka on koskaan kärsinyt knock tällä alalla muistaa kipua pitkään jälkeenpäin. Koska herkkä kivekset ovat niin alttiita vahinkoa, nyrkkeilyyn olisi ollut yllään kantava alusvaatteet tai Juva hihna.

Kriketti, laatikko tulee käyttää, erityisesti silloin, kun Fielding lähellä kannot tai lyöminen. Kova kriketti pallo matka-ajossa voi muuten aiheuttaa huomattavaa vahinkoa.

Yleensä mustelmia tai turvotusta ovat pahimpia seurauksia suora isku. Kuitenkin huolestuttavaa se näyttää, se pyrkii asettumaan muutaman päivän avulla tukevia alusvaatteita, särkylääkkeitä ja lämmin kylpyammeet.

Mustelmia ja turvotusta, jotka johtuvat normaalia vasectomy toiminta myös korjata itseään samalla tavalla vastaavassa ajassa.

Pyöräily vammat eivät ole harvinaisia, paitsi pitkän matkan pyöräilyä rajoittavia shortsit huonosti pehmustettu satulat, mutta temppu ratsastajat liukumassa pois peddles ja laskevat voimakkaasti hajareisin poikittaistangossa.

2. Infektio

Sekä kives itse ja lisäkiveksiin ovat alttiita tartunnalle kanssa mikro-organismeja.

Tulehdus kives tunnetaan kives, ja että Lisäkives kuin lisäkivestulehdus.

Kun molemmat esiintyä yhdessä, koska ne usein tekevät, termi on epididymo-, kives. Kaikki aiheuttavat kipua alueella kives, joka on arka, turvonnut ja kuuma koskettaa.

Bakteeri-infektio usein laskeutuu virtsateiden johtaa tyypillinen infektio, joka yleensä reagoi aikana laaja-taajuuksien antibiootit.

Virusinfektio sikotauti ei ole harvinaista syy kives aikuisilla miehillä, jotka eivät ole immuuneja, yleensä toispuolinen, mutta joskus molemmat.

Sikotautikivestulehdus edeltää yleensä kasvojen turvotus johtuen tulehtunut sylkirauhasten alapuolella ja edessä yksi tai molemmissa korvissa, ja koska virukset eivät reagoi antibiooteille, hoidon kulmakivi on kivunlievityksen ja levätä.

Kiveskipu - herkkä asia. miehet voivat olla palloja, mutta naisilla on aivot.
Kiveskipu - herkkä asia. Miehet voi olla palloja, mutta naisilla on aivot.

Pienessä osassa tapauksia, sikotautikivestulehdus voi aiheuttaa hedelmättömyyttä, jos molemmat kivekset ovat mukana, vaikka osa viranomaisista määrätä kortikosteroidi lääkitys vähentää tulehdusta.

3. Kiveskohju, lisäkiveksen kysta ja hydrocele

Kiveskohju, lisäkiveksen kysta ja hydrocele voi jokainen aiheuttaa vaivoja ympäri kives, eikä todellinen kipu kives itse.

Aivan kuten jalkojen laskimot, laskimot että valua verta pois kivekset kivespussin voi tulla suonikohjuja, jolloin kiveskohju muodostuu. Tämä tuntuu pussi matoja yläosassa kives vaikuttaa puolella ja suonet voivat itse olla tarjouksen Touch.

Epämukavuus on roikkuminen, kipeä luonne, ja yllään tukevaa housut tai Jock hihna auttaa.

Lääkäri voi erottaa turvoksissa suonet ja normaali taustalla kives tutkinnan avulla. Kohtalainen tai vaikea tapauksissa toiminta poistaa suonikohjuja on parantavaa.

Lisäkiveksiin tai sperma kerätään laitteen takaosassa kives voi joskus muodostavat yhden tai useamman kystat, joka voi tulla laajentunut ja joskus kivulias.

Rakkuloita voi tuskin huomataan ja voidaan ratkaista ilman hoitoa.

Suurempien usein erehtyy itsetutkiskelua kuin kyhmyjä sisällä kives itse. Ja jos he ovat toistuvasti kivuliaita huolimatta riittävää tukea, kirurginen poisto on joskus ilmoitettu.

Hydrocele on pussi kirkasta nestettä, joka kerääntyy varrella noin kives ja voi olla seurausta kohdistunut vaurio.

Vaihtoehtoisesti se voi tapahtua spontaanisti jäänteitä alkion pussi joka pysyy ympärille muodostuu kives syntymästä.

Pieni hydroceles voi tuskin huomataan ja usein ratkaista ilman hoitoa. Isommissa kuitenkin voidaan tyhjentää ja loput pussi poistetaan kirurgisesti, joten se ei toistu.

4. Tyrä

Tyrä tapahtuu, kun heikkous lihasten seinän vatsan mahdollistaa silmukan suolisto läpi se aiheuttaa palan muodostua ulkopuolella.

Nivusten alueella, suuri tyrä voi laskeutua alaspäin kivespussin mikä näkyy enemmän tilaa vieviä.

Kipu, joka on yleensä vatsan eikä kivespussin, yleensä pahentaa liikkeen, yskimistä tai aivastelua. Toimintaa kutsutaan herniorrhaphy on velvollinen korjaamaan taustalla lihasheikkous.

5. Vääntö kivesten

Kivekset ovat melko siirrettäviä, mutta ne ovat lieassa kivespussin jotta ne kierry liikaa mihinkään suuntaan.

Kivesten vääntö tapahtuu, kun liiallinen kiertyminen ei tapahdu ja verenkierto katkaistaan ​​ylhäältä.

Kives sitten turpoaa ja tulee akuutisti tuskallista. Vaikka joskus turvotus voi sallia vääntö korjata itse, pysyvä vääntö voivat olla vakavia, että kives kuolee kuuden tunnin jälkeen ilman verenkiertoa.

Suoritettuun tarpeeksi nopeasti voi ratkaista tilannetta, mutta jos kuolio on tapahtunut kives vaikuttaa puolella täytyy poistaa. Ottaa sanoi, että miehet toimivat edelleen täydellisesti normaalisti vain yksi kives ja niiden tuleva kyky suorittaa seksuaalisesti ja isä lapsille ei vaikuta.

6. "Sinistä palloa" rakkauden

Seksuaalisen kiihottumisen, joka ei saa päättyä siemensyöksy voi aiheuttaa ruuhkia siittiöiden kuljettavat putket, jolloin tylsä ​​kipeä tunne kives.

Tämä on joskus kutsutaan "blue pallot", mikä on hankalaa, mutta täysin vaaratonta.

Kipu häviää muutaman tunnin kuluessa muutenkin, vaikka jotkut miehet lievittää kipua kautta masturbaatio.

7. Munuaiskivet

Munuaiskivien liikkeellä alkaen munuaisten alueella alaspäin virtsarakon ja ulos penis yleensä aiheuttaa voimakasta teräviä kipuja vatsassa.

Kuitenkin kipu on yleisesti kutsutaan alaspäin kives alueella, mutta voimakas äkillisyys ja vakavuus kipu on hyvin viittaavia munuaisten kivi. Lisäksi, veri voi joskus esiintyä virtsaan.

Kun lääkäri havaitsee mitään poikkeavuutta kivespussin Jos näitä oireita, tutkimukset ja hoito munuaiskiviä on aloitettu.

8. Kivessyöpä

Tämä harvoin aiheuttaa kipua ja epämukavuutta. Tyypillisesti kivessyöpä tuottaa kivuton turvotus toinen kives, turvotusta, jota ei voida erottaa kives itse tutkimalla ja siksi ei näytä sijaita lisäkivekseen tai ympäröiviin rakenteisiin.

Koska kivessyöpä on yleisin syöpä nuorilla miehillä vuotiaita 18 ja 35, ja koska se voi osoittautua vakava, jos laiminlyöty ja jätetään hoitamatta, kaikki pala kivespussin, joka on uusi ja poikkeava on aina ilmoitettava viipymättä lääkäriin.

Nykyään kivessyöpä on parannettavissa yli 99 prosentissa tapauksista, joten on hyvin vähän pelkoa ja kaikki voitettavana läpi pikaisen tutkimuksen ja hoidon.

Muut ihmiset myös lukea:

Ennenaikainen siemensyöksy: mikä se on?

ED hoitoja: psykologisia hoitoja erektio-ongelmia.

Peniksen Vastuuvapaus: mitkä ovat oireet?