Ectena

Sirppisolu tilastot ja itsensä vahingoittamisen

Kysymys

Olen ollut naimisissa miehen, joka on kärsinyt sirppisoluanemiapotilaita 18 vuotta.

Hänellä on paljon huonompi viime aikoina ja on kerrottu, että hän tarvitsee lonkan.

Hän on myös kertonut, että toimenpide voisi tappaa hänet.

Onko sinulla mitään tilastoja takaisin kyseistä toimintaa?

Hän on 40-vuotias ja huonossa kunnossa: hän on ollut kaksi lyöntiä ja kaksi selkärangan romahtaa, hän voi olla jopa neljä tai viisi kriisien vuosi ja kaikki hänen nivelet ovat alkaneet mennä.

Haluaisin myös joitakin lisätietoja itsetuhoisuuden kuten olen loukkasin itseäni joitakin vuosia.

Se alkoi teini-ikäisenä, ja lopetin monta vuotta, mutta alkoi uudelleen Olin raiskattu.

Olin onneton kasvatuksesta, ja mielestäni raiskaus toi takaisin tunteita olin ajanut pois mielestäni.

Minulla on hyvin stressaavaa elämää, koska katson, kun mieheni kärsii edellä.

Olisin kiitollinen kaikista tulo mitään ongelmia minulla on.

Vastata

Onnittelen teitä sekä rohkeutta ja päättäväisyyttä elää elämää täynnä, vaikka oman erilaisia ​​vaikeuksia.

Ensinnäkin liiketoiminnan lonkan tekonivelleikkaus ja sirppisoluanemia: yhteinen sairaus vaikuttaa enemmistön sirppisoluanemia potilaita.

Hip on yleisimmin vaikuttaa, esiintyy jopa 50 prosentilla potilaista.

Monikeskuksisen tutkimuksessa käytiin Euroopassa määrittää erilaisia ​​komplikaatioita keskuudessa sirppisoluanemia potilailla: 118 potilaalle tehtiin 138 leikkauksia.

Yleinen vakava komplikaatio oli 67 prosenttia. Yleisimpiä olivat liiallinen veren menetys leikkauksen aikana, joka määritellään yli 10 prosenttia veren määrää.

Seuraavaksi yleisin komplikaatio oli sirppisolusairautta liittyviä tapahtumia (akuutti rinnassa oireyhtymä tai tukossa verisuonia), joka esiintyi 17 prosentissa tapauksista.

Verensiirtoon komplikaatioita ilmeni 12 prosentilla potilaista.

Kaksi potilasta kuoli leikkauksen jälkeen - sekä kuolemat liittyivät keuhkojen vaikeuksia.

52 potilaalla, joille hip tilalle kokenut korkein komplikaatioita, joilla on liiallinen veren menetys esiintyy suurimmalla osalla potilaista.

Sirppisolusairautta liittyviä tapahtumia ilmeni 19 prosentilla potilaista.

Kirurginen komplikaatioita jälkeen 15 prosenttia hip tilalle ja mukana jälkeinen verenvuoto, haavan paise ja ongelmia tekonivel. Akuutti rinnassa oireyhtymä esiintyi 14 prosentilla potilaista.

Keuhkokomplikaatiot ja verensiirtoon reaktioita olivat yleisiä.

Lopuksi tutkimus osoitti korkea komplikaatioita huolimatta noudatetaan ohjeita siitä, miten sirppisoluanemia potilaita tulee hoitaa leikkauksen jälkeen.

Niin näet, ei ole helppo ratkaisu tilanteeseen miehesi löytää itsensä, mutta mitä päätöksen te molemmat tehdä yhdessä, toivon vilpittömästi, lopputulos on parasta, että voidaan odottaa olosuhteissa.

Mitä ongelmia: niitä, jotka vahingoittavat itseään voi hyötyä neuvonta ja muut hoito parantaa heidän henkensä ja vähentää toistaa käyttäytymistä, joka on usein tunnistaa yksilön keino kommunikoida tunteitaan.

Yksi pitkäaikainen vaikutus seksuaalisen hyväksikäytön lapsuudessa näyttäisi olevan lisääntynyt todennäköisyys tahallisen itsensä vahingoittamisen liity mitään muuta erityistä diagnoosia.

Psykoterapia on osoitettu olevan tehokas niille, jotka joutuvat tässä asennossa.

Mielestäni olet selviytyä todella hyvin, varsinkin kun se voidaan väittää, että laitat itsesi alle lisätään painetta päälle perheesi sitoumuksiin työympäristöä.

Saatat haluta harkita tältä osin muutoksia kohti vähemmän stressaavaa elämää, tai järjestää jonkin verran tukea sinulle, joka antaa niin paljon itsestään muille.

Onnea mitä ikinä niin päättää.