Ectena

Pukeudun kuin nainen

Kysymys

Oletan minun ongelmani kuuluu otsikon sukupuolten sekaannusta.

Jo jonkin aikaa nyt olen ollut pukeutumalla nainen, vain iltaisin ja mitä vapaa-aikaa minulla on, mutta ei koskaan edessä lapsia.

Olen naimisissa ja elää vaimoni kanssa jota rakastan niin paljon.

Hän ilmeisesti on tietoinen ongelmasta ja on erittäin kärsivällinen ja ymmärrystä siitä, mutta hän voi vain sietää niin paljon.

Tilanne on ollut saada jatkuvasti huonontunut, haluni tulla henkilö vietän paljon aikaani pukeutunut on tulossa sietämätön.

Olen nyt myös pieni rintakuva, vaikka olen erittäin syyllisyyttä siitä, en silti halua sitä saada isompi. En halua pukeutua kuin mies enää, mutta syyllisyys on sietämätön.

Kuten olen jo todennut, rakastan vaimoani ja lapsiani, ikä on 18, 16, 14 ja 6, mutta en voi jatkaa enää kanssa teeskentelyä.

En voi tulla toimeen itse en menetät ne kaikki, mutta yhtä en voi tulla toimeen ottaa pukeutua kuin mies loppuelämäni.

Onko ulospääsyä?

Vastata

Olen niin pahoillani, että sinulla on tunne alle niin paljon stressiä tästä.

Sähköpostin, en oikein voi käsittää, onko se riittää, jos sinulla voisi pukeutua nainen koko ajan, vai haluatko mennä huomattavasti pidemmälle ja tarvittava leikkaus ja hormonit tullut nainen.

Tämä on hyvin pitkä, kivulias prosessi useimmille, vaikka jotkut sitä mieltä, että heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa sitä.

Minun paras ehdotus on, että etsit neuvoja ja tukea pari erinomaisia ​​tukiryhmiä keskittyy tähän ongelmaan.

Yksi on Sukupuoli Trust. On toinenkin hyvä organisaatio, joka pystyy auttamaan sinua. Se Transliving International ja voit soittaa heille: 01268 583761.

Se voi myös olla mahdollista, että teidän GP viitata jostain HNFA neuvontaa. Se lähtee siitä, että et välitä keskustella tästä tilanteesta hänen kanssaan.

On ihmeellistä, että vaimosi on niin ymmärtää, ja että rakastat häntä niin paljon. Monet ihmiset sinun tilanteessasi yksin.

Lopuksi haluan vain yrittää saada sinua lopettamaan pelaajan itsesi kanssa syyllisyyttä kaiken tämän. Et kysynyt tämän tapahtua. Se on todella kuin sinun hallinnassasi.

Myös hyvä muistaa, että monet ihmiset, jotka eivät mene alas reitti asuu haluttu sukupuoli eivät pidä tukea heidän läheisiään.

Muistan hyvin täyttää kaunis nainen, joka juoksi posti Skotlannissa.

Hän oli syntynyt mies, ja oli naimisissa yhtenä.

Ja hän oli onnistunut säilyttämään että rakastava suhde jopa lopettamisen jälkeen elää hänen alkuperäinen sukupuoli.

Tietenkin ymmärrän, että ei kaikki jutut on niin onnellinen loppu, mutta älä oleta, että sinun on lopetettava surun.