Ectena

Isäni on eri mies

Kysymys

Isäni on diagnosoitu kuin ottaa Pick tauti ja Minulla on vaikeuksia löytää tietoa siitä.

Olen löytänyt sivuston liittyvät Pick n, mutta olen myös sitä mieltä, että hän ei näytä olevan oikea oireita.

Äitini ja isäni oli huono auto-onnettomuudessa kaksi vuotta sitten ja isäni jatkuva pään vamma, joka tuntui selvittää melko nopeasti.

Siitä päivästä hän oli täysin muuttunut mies ja lopulta löydettiin yksi päivä makaa juna radalla noin 30 kilometrin päässä kotoa.

Hän oli otettu resurssikeskus, mutta ei ollut leikattu, ja oli diagnosoitu kliininen masennus.

Sittemmin hän on nälkään itsensä siihen pisteeseen, jossa hän on ollut otettava sairaalaan ja pakkosyötetään.

Hän on täysin erottaa itsensä mistä tahansa hänen edellisessä elämässä tai ystävien ja perheen kanssa.

Hän hyppäsi ulos ensimmäisen kerroksen ikkunasta ja mursi lantio, selkä ja hänen molemmat kantapäät (hän ​​laskeutui jaloilleen).

Hän on nyt hoitokodissa jatkuvassa valvonnassa (hän ​​on nyt 62-vuotias).

Haluaisin vain lausunto siitä, onko auto-onnettomuudessa ja päävammoja olisi voinut aiheuttaa tämän, koska se oli erittäin merkittävä hänen persoonallisuuden muutos.

Hän oli erittäin järkevä, rakastava isä, aviomies ja isoisä, harras katolinen ja innokas golfaaja ja nyt hän on kahdeksan kivi muukalainen, joka haluaa vain makaamaan sängyssä ja tuijottaa kattoon.

Hän on täysin "syyntakeeton" ja voi vastata kysyttävää hänelle annetaan.

Onko teillä neuvoja siitä auto-onnettomuudessa pelissä mukana muutoksen isäni tai apua löytää neuvoja kohti tätä?

Toistaiseksi jokainen olemme puhuneet näyttää epäitsekäs, mielestäni puutteen tietämyksen Pick.

Asiantuntija hän oli alle ei toimi tällä hetkellä, koska perheen tragedia ja GP ei näytä auttaa ohjaamaan meitä oikeaan suuntaan.

Olen hyvin pahoillani, että kirjoittanut niin kauan sähköpostin, mutta tämä on jatkunut jo kaksi vuotta ja perheeni ja minä ole yhtään viisaampia ja isäni näyttää on tyhjennetty lepokoti ja unohdettu.

Tämä on ollut hyvin ahdistavaa aikaa meille kaikille, koska se tapahtui niin äkkiä ja siellä on paljon asioita, joita on tapahtunut, että en ole kirjoittanut.

On vaikea nähdä, mitä joku niin lähellä sinua on tekemässä ja ei ole mitään ymmärrystä - se on myös pelottavaa.

Olisin todella kiitollinen mitään neuvoja tai tietoja muista keinoja, joita voimme tutkia.

Vastata

Olen niin pahoillani isästäsi ja kaikki hänelle on tapahtunut viime aikoina.

Voin vain alkaa ymmärtää kuinka ahdistavaa tämä on sinulle ja muu perhe.

Se on kauhea tuntea hänen lääkärit ja hoitajat ovat yksinkertaisesti hävittää sinut taas hänen persoonallisuutensa hajoaa ja hän tulee kaukainen vieras sinulle.

Pickin tauti on pohjimmiltaan dementia, jossa on surkastuminen tai tuhlaus aivokuori, aluksi rajoitettu frontotemporal alueelle.

Tämä tarkoittaa sitä, että osa aivojen vastuussa korkeamman henkisen toiminto on valikoivasti vaikuttaa, vaikka perimmäinen syy on tuntematon.

Mikä on hämmentävää teille, että kuten useimmat dementioita puhkeamista on asteittaista ja isäsi oireensa ovat äkillinen jälkeen pään vamma.

Ihmettelen, jos hän tutkimuksia aika jättää subduraalinen hematooma, tai toisin sanoen verinäytteen sisällä kallo seurauksena pään vamma, joka voi varmasti aiheuttaa joitakin oireita olet ilmoittanut.

Scan olisi helposti voinut diagnosoitu tämän.

Samoin monet hänen oireet voivat johtua kliininen masennus, jota ei ole riittävästi käsitelty ja joka tietenkin on yleinen väestössä, vaikka emme katso masennuksen eri dementiaa liikaa.

Kaikki skannata isäsi on saattanut olla myös tietenkin pystyä diagnosoimaan aivokuoren surkastumista ja etsi sen frontotemporal aivojen alueelta, joka tekisi diagnoosin Pick taudin hyvin todennäköistä.

Et todellakaan tarvitse vastauksia näihin eri kysymyksiin kuin mikä tahansa rakastava suhteellinen olisi, ja kun olet löytänyt niitä.

Voit sitten saada kanssa työtä huolehtiva ja tukea isäsi tietäen, että ei ole hoidettavissa kunnossa, joka on tarmokkaasti.

Ota yhteyttä Alzheimerin Society, joka on tietosivu Pick tauti.